EAT-POINT SINT-TRUIDEN.

EAT-POINT SINT-TRUIDEN. Eat Point Brustem

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 433 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Eat-Point Sint-Truiden.. Meer weten? Ontdek meer

7 aug 2022 om 21:21 Bezorging duurde net geen 2 uur lang. Hadden een lookbroodje besteld, bij het openen van de bezorging zagen we een veel te doorbakken broodje dat enkel nog een aangebrande smaak had. Zeer teleurgesteld in de bestelling deze keer. De Rest was welok
5 aug 2022 om 19:17 doe zo verder alles was weer inorde
1 aug 2022 om 12:11 Weer zoals altijd warm en lekker. En vriendelijke bezorger
31 jul 2022 om 20:55 Lekker gegeten. Beetje lang moeten wachten.
30 jul 2022 om 1:02 Durum was precies gemaakt door een jobstudent dat kon ik zelf beter
28 jul 2022 om 20:56 Lang wachten
26 jul 2022 om 9:37 Prima in orde, heel lekker en verzorgd
23 jul 2022 om 19:51 Heel vriendelijke bezorgster
22 jul 2022 om 8:53 eten was lekker vriendelijke bezorger maar was deze keer toch later dan anders er stond wel 59 minuten bezorging en dat was het ook deze keer
14 jul 2022 om 23:08 Pizza konden beter maar toen we de pizzas aankregen en de doos opende waren onze pizza helemaal op elkaar en gevouwen je kon ze eigelijk niet meer bij de hand pakken want ze waren zo misvorm dat je met mes en vork de stukken moest op "prikken"
13 jul 2022 om 19:23 1u en 40 min moeten wachten op mijn bestelling. Pizza was intussen koud. Telefonisch ook niet bereikbaar, toen ik wou vragen waar de bestelling bleef. Eten is lekker, bezorging is niet in orde.
12 jul 2022 om 19:44 warm lekker en 30 minuten sneller dan gepland do zo verder vriendelijke juffrouw voor levering