EAT-POINT SINT-TRUIDEN.

Recentebeoordeling


4 sterren uit 730 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Eat-Point Sint-Truiden.. Meer weten? Ontdek meer

23 feb 2024 om 22:24 Positieve ervaring en vlotte afhandeling
18 feb 2024 om 3:47 Voor de eerste keer hier besteld. Bezorgsnelheid kon iets beter, maar bezorger was wel aangekomen op aangegeven tijdstip. Bestelling was correct, enkel op de pizza prosciutto met extra scampi's ontbrak de ham. Eten was lekker, voor herhaling vatbaar!
17 feb 2024 om 20:18 Eten was tip top!
2 feb 2024 om 20:35 Super snel geleverd en lekker. Bezorger was ook super vriendelijk
22 jan 2024 om 0:36 Lekkere pasta en was nog goed warm. Vriendelijke bezorgers.
17 jan 2024 om 20:51 Besteld rond 19u. Om 20u50 nog altijd niets ontvangen. Ik ben nog steeds aan het wachten terwijl er wel staat dat het afgeleverd is? Wanneer ik bel blijven ze zeggen dat het onderweg is. Ben benieuwd of ik het eten ooit ga zien….
16 jan 2024 om 21:45 De bezorger was optijd, het eten was nog warm en de bezorger was ook vriendelijk en beleefd
12 jan 2024 om 8:48 Alles was prima ,heel lekker ,heel warm en snelle bezorging .
4 jan 2024 om 9:43 Prima in orde, alleen vond ik licht pikant een beetje te pikant. Volgende keer ander sausje kiezen
1 jan 2024 om 23:02 veel te zout. Was bijna pekel.
29 dec 2023 om 2:04 Snelle levering en lekker!
28 dec 2023 om 21:16 Lekker gegeten vandaag.